miercuri, 4 ianuarie 2012

Furios 4 you - Asalt de comentarii

Pai, incepand in forta, vreau sa spun cateva lucruri despre blogul lui Dan Buzdugan , Furios4You.com , caruia ii multumesc pentru postarile, si noutatile, dar si concursurile organizate de dansul.
Despre blog = unul foarte reusit, parerea mea, insa, sunt cateva lucruri care ar putea fi modificate, indreptandu-le :)
As incepe prin a spune ca sidebar-ul, nu numai ca are cateva chestii care nu au ce cauta acolo, dar este si cam lat :)). De exemplu "transmisiunea live" si chestia de deasupra pot fi scoase (fiind doar o parere).
Altceva... in header (daca asa se numeste...ma rog, meniul cu butoane de sus) poate ai inconjura butoanele cu ceva in fundal, sau sa incerci sa le pui pe o singura linie. Apropo, imi plac rubricile "scriu cu diacritice" si "drepturile femeii".
Cel mai mult imi place ca, in pagina Home, apar cele mai noi 4 postari si, scroll-izand mai jos, apare un lucru care ingreuneaza destul de mult pagina, anume, fiecare articol este prezentat de-antregu'. Ar putea fi afisate doar primele cateva randuri, si thumbnailul postarii, cu un buton (mai mult...) langa el.
Sper sa nu incarc prea mult postarea, insa si bara de search, aflata in sidebar, ar putea sa ajunga, ori sus in sidebar, ori sus in header.
In rest totul este foarte bine organizat, imi place chestia cu ip-ul si tara de unde accesezi site-ul/blog-ul.


Nu uitati sa vizitati blogul lui domnu' Dan : http://furios4you.com si lasati parerile in comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu